Medlemsbrev

 

Medlemsbrev nr 1                   Januari  2023

Bästa medlemmar!

God fortsättning på det nya året!

Vi har nu haft dragning i vårt medlemslotteri. I denna utsändning bifogas vinnarförteckning och vinstlista. Grattis till er som vann! Vid dragningen i lotteriet har de flesta vunnit där lotterna är direkt kopplade till medlemskapet. Vinnare finns också i kategorin där man inte vunnit på minst fem år och vinnare finns även bland dem som värvat medlemmar under året. Visning och utlämning av vinster äger rum 11 – 12 februari. Visningen är öppen för alla.

 Vår första utställning för i år startar med vernissage av Heike Ahrends, måleri och Bernt Törner, keramik och raku lördagen den 21 januari. Utställningen pågår t o m den 5 februari. Öppettiderna är lördagar – söndagar kl. 12 – 16, tisdagar kl. 12 – 15.

Heike Ahrends skapar sina bilder genom lekfull oavsiktlighet vilket är resultat av år av daglig övning. Heike målar med oljefärg i sin ateljé på Mjörn. Bernt Törner är verksam i Nässjö, keramiker och tecknare. Han är utbildad på Capellagården. Bernt ställde ut hos oss hösten 2017 med stor framgång.

Det är nu dags att betala årets medlemsavgift som även i år är oförändrad. Information om inbetalning och medlemskort bifogas. Tacksam om ni anmäler ändring av adresser till oss så vi kan nå er och det gäller även ändrad epost. Årsmötet är inbokat till den 9 mars. Arbetet med att få in fler ledamöter i styrelse och utställningskommitté pågår. Har du tid och lust så hör av dig! Studiecirklarna startar vecka 5. Det finns platser kvar om du vill börja. Hör av dig till undertecknad eller till cirklar@partillekonst.se.

I årets folder som bifogas finns mer information.

Välkomna till våra aktiviteter!

Hälsningar

Birgitta Hällje

Ordförande                                                                                                                                               www.partillekonst.se