Medlemsbrev

 

Medlemsbrev nr 6                   Oktober  2022

Bästa medlemmar!

Nu fortsätter vi med vår andra utställning för hösten. Vi gästas denna gång av tre Ölandskonstnärer, Caroline Möller, Byxelkrok, Emma Tinnert och Ingemar Tinnert, Färjestaden. Välkomna på vernissage lördagen den 8 oktober. Utställningen pågår t.o.m. söndagen den 23 oktober. Caroline är keramiker och arbetar i stengods och raku. Hon fick i år första S:t Johannislogens stipendium. Caroline har haft många utställningar och finns representerad i flera kommuner. Emma är akvarellkonstnär och illustratör. Hon målar detaljrikt bl.a. orkidéer och naturmotiv. Emma har haft flera utställningar och finns representerad i flera kommuner. Ingemar ställde ut hos oss 2010 då han bodde i Falköping. Nu driver han två gallerier på Öland och finner sin inspiration till sina akvareller i gamla miljöer och på Alvaret med dess höga himmel och vidsträckta horisont. Ingemars konst finns representerad i många kommuner. Under utställningsperioden söndagen den 16 oktober klockan 16 bjuder vi i samarbete med kommunen på kammarmusik med Tobias Granmo, violin och Daniel Berg, marimba. Passa på att uppleva konst och musik i slottsmiljö! Fri entré.

Konstresa med buss till Halland fredagen den 11 november. Anmälan senast 17 oktober. Reseinformation bifogas.

Höstmöte med föreläsning av Lisbeth Ahnoff planerar vi till den 3 november. I nästa utskick kommer en utförligare inbjudan.

Vi letar fortfarande efter dig som känner att det skulle vara intressant att deltaga mer aktivt i vår verksamhet. Hör gärna av dig!

Mycket välkomna till våra aktiviteter!

Hälsningar

Birgitta Hällje

Ordförande                                                                                                                                               www.partillekonst.se