Medlemsbrev

 

Medlemsbrev nr 3                    april 2023                                                                              

Bästa medlemmar!

Välkommen på nästa utställning som öppnar med vernissage lördagen 22 april! Utställare denna gång är Christin Björk och Filip Rem, v. g. se bifogat vernissagekort. Utställningen pågår t.o.m. söndagen den 7 maj och är den sista för i vår.

Christin Björk, Alingsås, har skapat en egen föreställningsvärld där djur har en naturlig plats i våra mellanmänskliga relationer och där alla karaktärer ser sig själva med humor och självförtroende. Genom att använda olja, akrylfärg och enkla texturer på linne har hon skapat porträtt från ett alternativt universum som till synes kanske, eller kanske inte, existerar.

Filip Rem, Göteborg, är arkitekt och konstnär vars måleri är impulsivt och växer fram ur stunden; känslor, tankar upplevelser men även ur långsammare tankeprocesser med inspiration från bland annat litteratur, poesi, musik, natur och konst. Det är delvis abstrakt, delvis föreställande, mestadels i akryl och kol samt andra material som bär mening och ger textur.

Årsmötet ägde rum 9 mars och 27 medlemmar trotsade snöovädret och deltog. Birgitta Hällje lämnade uppdraget som ordförande efter 13 år och undertecknad har tagit vid.

Konstresan till Öland, Kalmar och Jönköping i april är fulltecknad. Alla som anmälde sig fick en plats och önskas en trevlig och givande resa.

Deltagarna i konstcirklarna gör i början av maj en resa med inriktning på konst runt Kinnekulle.

Nästa utskick sänds i augusti inför höstens första utställning.

Hälsningar                    

Lena Spak, ordförande                                 

                                                        www.partillekonst.se

l